Tweet This
Lauer-web-1-470.jpg

 

INFO HYTTEMAGASINET

 

 

TILBUD:

Påskemagasinet og hyttemagasinet til prisen av 1

 
 

På forsommeren blir som vanlig Østfold ferie- og hyttemagasin levert ut til hyttene på Østfoldkysten. Rett før påske påske blir påskeutgaven til det digitale magasinet "HVA SKJER I ØSTFOLD" publisert.

Tiden flyr og påsken nærmer seg - bestill annonseplass i årets utgave av Østfold Ferie- og Hyttemagasin og din virksomhet vil få eksklusiv annonseplass i den digitale påskeutgaven.

 

Les mer info nedenfor

Magasinet utgis sommer 2018 til alle hytter langs Østfoldkysten, samt til campinggjester/turister/båtfolk/turfolk så langt beholdning rekker. Magasinet kommer både ut på print og digitalt. Magasinet utgis i stort og eksklusivt magasinformat.
Som annonsør i magasinet vil din bedrift få god synlighet ved å bli presentert i et lekkert og innholdsrikt magasin som med sitt redaksjonelle innhold har høy relevans for leserne. 


Vi tilbyr markedets beste og mest unike distribusjon ut til hyttene i Østfolds kystkommuner samt kyststrekningen Son - Hvitsten.
Magasinet er utgitt hvert år siden 2009 og er et godt og innarbeidet produkt.

Østfold Ferie- og Hyttemagasin er det største oppslagsverket og turistinformasjonen for hyttefolket, campinggjester, hotellgjester og dagsbesøkende turister. Magasinet utgis årlig i juni og har "levetid" gjennom hele sommeren.


"Ikke noe annet sted i Norge finnes det så mange hytter ved sjøen som det er i Østfold. "


Hovedhensikten med magasinene er å gi en oversikt som kan bidra til økt opplevelse og kunnskap for alle som bruker og ferdes i Ytre Oslofjord og tilhørende områder innaskjærs.
Titusener lokkes hvert år til den fantastiske skjærgårdsparken i Østfold.

Ikke noe annet sted i Norge finnes det så mange hytter ved sjøen som det er i Østfold. De korte avstandene innen fylket gjør at feriegjestene enkelt kan oppleve de fleste severdigheter og attraksjoner i fylkets destinasjoner på få dager.


I det innholdsrike magasinet kan leserne lese spennende artikler om alle destinasjonene og finne inspirasjon, informasjon om aktiviteter, hytteliv, interør og bolig, severdigheter, attraksjoner, arrangementer og overnattingsmuligheter.

 
  • Distribueres ut til alle hytter langs Østfoldkysten, alle husstander og hytter på Hvaler, samt campingplasser, hoteller og andre sentrale møteplasser i Østfold.
  • Magasinet vil også være tilgjengelig på en rekke sentrale møtesteder i Oslofjordregionen.
  • Utgivelse mai/juni 2018
  • Gratis alle
  • Publiseres både på papir og som digital utgave
  • Magasinet utgis 1 gang i året
  • Magasinet fungerer som guide og turistinformasjon i tillegg til å være et ferie- og hyttemagasin
  • Magasinet trykkes i 225 x 297 mm format - like høyt som A4, og litt bredere.
 
Hytteliv-Havler-hytte--Forsidebilde-side-1.jpg

Her er fjorårets utgave. Ta gjerne en titt. Vi fortsetter i samme stil i 2018: