Kurs- og konferanse i Hvalers omgivelser begeistrer deltakerne

Søker du et attraktivt miljø for ditt neste konferansearrangement, eller trenger du gode idéer for sommerfesten? Legg neste konferanse eller arrangement til Hvaler!. Deltakerne vil da oppleve en annerledes setting mot hva som ellers er normalt på et kurs- og konferansested.

kyststien-1500.jpg

Beliggenheten til Hvalerøyene er fantastisk, og få, om i det hele tatt noen andre skjærgårder kan by på et så unikt og vakkert arkipelago som Hvaler. Som et Guds kyss ligger øyparadiset Hvaler i Norges sydøstligste havområde - bare halvannen time unna Oslo, og tro oss - få steder ligger så nære hovedstaden og samtidig føles så fjernt i fra.

Et kurs- og konferanseopphold på Hvaler kan friste med rustikke gjestgiveri, gamle gårder, eller sjarmerende fiskehavner med røde sjøboder og omgivelser som oser av kystkultur. For å ikke glemme fyrene! 3 av 4 fyr i Hvalers farvann tilbyr både overnatting og lokaler til et uforglemmelig arrangement eller konferanse.

Omgivelsene og miljøet på Hvalerøyene kommer til  å begeistre dine medarbeidere. Et inspirerende miljø borger for de beste beslutninger. Fornøyde kursdeltakere er essensielt for å lytte, lære, prestere og delta. Hvaler et perfekt sted for både konferanser og møter enten det er for å legge strategier eller gjenskape samhold og styrke teamet.

Gjestfrihet av høyeste standard kombinert med det som servers på fat og i glass følger med som en bonus.