Tweet This
Kysstien-COPYRIGHTED.jpg
 
 

GUIDEDE TURER

FOTTURER / BÅTTURER / SIGHTSEEING MED BUSS / SKJÆRGÅRDSCRUISE

 
 

Oversikt guidede turer på Hvaler

Hvaler-1O2A6869.jpg

Drømmedag med øyhopping på Hvaler

Bli med på en fantastisk dag ute i Hvalers skjærgårdsparadis. Transport med båt og buss, snack, og 3-retters middag med velkomstdrikke inkludert.


 “Gårsdagen var topp fra begynnelse til slutt. Båtturen ble satt veldig stor pris på med fin guiding av Visit Hvaler. Hvaler gjestgiveri var utrolig bra på alle måter
Besøket i Gamlebyen også vellykket med den flinke guiden Inger Apenes.
Alle storkoste seg under hele turen. 
Beste tur vi har hatt👍👍😊
Tusen takk for hjelpen
Opplegget vil bli anbefalt til mange.”

— Steinar Høistad, juni 2018

Gamlebyen-MG_7318.jpg

Guidet omvisning i Gamlebyen
Vi tilbyr også guidet tur  i Gamlebyen i Fredrikstad + turer i Fredrikstad og omkringliggende skjærgård og landskap.

I 2017 ble Fredrikstad kåret til Norges mest attraktive by. Mye kan vel sies om holdbarheten av slike kåringer som er satt i gang av politikere og næringsliv for å fremheve et område, men uansett Fredrikstad er utvilsomt en av Norges mest attraktive og vakreste byer. Bli med å se selv da vel!

Fredrikstad-08.jpg
Dine+out.jpeg

Norges mest attraktive og hyggeligste by - Fredrikstad, ligger bare en kort kjøretur unna Hvaler, Er dine deltakere avhengig av å kjenne urbane pulsrytmer på kveldstid, eller kjenne naturen på Hvaler i små doser, men være innkvartert i klassisk bymiljø så ordner vi gjerne opplevelser for ditt team i byen med Nord-Europas best bevarte festningsby, og et herlig uteliv året rundt!

Gamlebyen.jpg

Fredrikstad er en av Norges vakreste byer. Byens atmosfære griper fatt i deg omgående. Menneskene, mylderet og nærheten er tre stikkord for den koselige plankebyen. Enten du skal shoppe eller ta en god matbit, finnes alt innenfor en behagelig gangavstand.

© Fredrikstad

Vel fremme i Fredrikstad starter vi ved selve “rosinen i pølsa” - Gamlebyen! Denne pittoreske gamlebyen er en av verdens best bevarte festningsbyer. En dyktig guide fører oss innenfor festningsmuren og guiden spaserer gate for gate med oss. Det er så mye å fortelle av historie og om dagens situasjon, så her går tiden fort. Dette settes også av tid slik at man på egen hånd kan besøke attraksjonene her samt gallerier, verkstedene til kunsthåndverkerne, og ikke minst alle nisjebutikken. Nedenfor festningsmurene renner Glomma, og finn deg gjerne en utsiktsplass under en av de store eiketrærne her.

Frimarked hver lørdag på Kongens Torv i Gamlebyen.

Frimarked hver lørdag på Kongens Torv i Gamlebyen.

Guidet tur i “nye” Fredrikstad og på øyperlen Isegran

Vi kan utvide guidingen til å gjelde Fredrikstad by og Isegran. Her blir vi guidet gatelangs og får et innblikk i de ulike bydelene, historien til denne delen av Fredrikstad, og høre om den interessante utviklingen byene er inne i nå.

Et triangel av underholdning, kunnskapsformidling, og matglede  - Litteraturhuset til høyre, Norges beste sjømatrestaurant i gul bygning sees på andre siden av elven, og Båthuset Scene sørger for sommerrevy hele sommeren gjennom og ellers i året konserter og juleshow.

Et triangel av underholdning, kunnskapsformidling, og matglede - Litteraturhuset til høyre, Norges beste sjømatrestaurant i gul bygning sees på andre siden av elven, og Båthuset Scene sørger for sommerrevy hele sommeren gjennom og ellers i året konserter og juleshow.

Isgegran

Besøket i Fredrikstad avsluttes med en visitt til Fredrikstads middelalderøy og øyperle i Glomma - Isegran!

Øya Isegran har en unik beliggenhet i naturskjønne og historiske omgivelser i gangavstand fra Fredrikstad sentrum. Isegran ligger der hvor Norges lengste elv, Glomma, deler seg før den renner ut i havet utenfor Fredrikstad.

Isegran-Anno-hage-WEB.jpg

Vi guides rundt på denne lille øya og får et innblikk i historien, og ikke minst får vi oppleve det pulserende trebåtbyggermiljøet som finnes her, og som er viden kjent langt utover landets grenser

I tillegg guider vi i Fredrikstads skjærgård + sommerferieparadiset Hankø


Book a guide

The Østfold Highlights Tour - Spend a day with a local guide
8,800.00

The Østfold Highlights Tour with a Local host various walks and tours whether you are a foodie, a sportie or a lover of design, nature and architecture. The Østfold Highlights Tour gives you a short introduction to some of Østfolds’s main attractions. Private Tour by Car with Friendly and knowledgable Guide. We will collect you from your cruise ship or your hotel and give you a fantastic tour of both wonderful coastal scenery and fascinating historical sights in towns and places inland.

Quantity:
Add to Cart