Tweet This

Fisketur - I båt eller stangfiske fra land

Fisketur-43.jpg

Fiskeglede

Fiske er gøy, spennende, og byr på mange fine naturopplevelser, og ikke minst er det god rekreasjon for kropp og sinn. Mange opplever det som ren terapi også, en ren flukt fra hverdagens mas og kjas.

Vi tilbyr guidede fisketurer på Hvaler og ellers også i Oslofjordregionen og på den svenske vestkysten. Alt fra havfiske, sportsfiske, dorging, stangfiske fra de beste fiskeplassene på Hvaler, men også herlige fisketurer langt til skogs i fiskerike innsjøer i Oslofjordregionen. Turen over til Sverige er kort fra Hvaler og er ofte over grensen for fiskeopplevelser i Kosterhavet Nationalpark og ellers andre idyller på den svenske vestkysten.

Skjaergardsfiske-1500.jpgLavterskel

32149308_248702359031967_3443659672186257408_o.jpg

Det skal være en lav terskel for å bli med oss på tur. Om du aldri har prøvd fiske før, eller er eller er en ivrig sportsfisker, så ønsker vi alle velkommen, og vi tilpasser turen til et nivå som passer nybegynneren eller den mer erfarne fisker.Alle type fisketurer

2 timer på land eller i båt, til dagsturer og langturer med overnatting er hele spekteret av typer fisketurer vi tilbyr. Noen turer passer best med båt, mens andre turer egner seg best med å være mobil på land - alt etter hvilke fiskearter vi fisker etter, eller at det ene passer bedre enn det andre avhengig av hvilket fiskeområde vi befinner oss i.

Sjoorret-GH (1).jpg

Utstyr

Vi stiller med fiskeutstyr, men du kan også ta med eget om du ønsker det.

sea-king-fritid.jpg

Påmelding

Meld deg på fisketur ved å sende inn henvendelse (se nedenfor). Vi tar en prat, så blir enig om innholdet på fisketuren og hva det skal koste. Vel møtt!