Tweet This

Guidede fotturer på Hvaler

Nordre-Sandoy-Hvaler-DSC7346547PB.jpg

Lyst på tur i et fantastisk skjærgårdslandskap? Få steder enn nettopp Hvaler byr på så fin og variert kystnatur. Og Hvalers natur er nemlig mer manfoldig enn det de fleste har sett for seg.

Naturen på Hvaler overrasker stadig. Her finnes blant annet frodig “skandinavisk jungel”, sjeldne planter og insekter. Mange assosierer Hvaler naturlig nok med sommer, båtliv, salt sjøsprøyt og solvarme svaberg. Mindre kjent er de frodige oasene og sumpskogenes skyggefulle plasser.

Turparadiset-hvaler-esma-Sarpsborg-Bowling-Botneveten-Pulservik-Norwegian-Outlet-192.jpg

Uansett, du velger hvor du vil bli med på tur - vi tilbyr tur alle slags naturområder. Meld deg på ved å sende oss en henvendelse, så tar vi en prat og kan skreddersy en flott turopplevelse for deg og dere.