Tweet This

Drømmedag på Hvaler / Sommerfest

download (2).jpeg

Kom med dine ønsker for en drømmedag på Hvaler. Vi lytter til hva du forteller oss og vi vil anstrenge oss til det ytterste oss for å skreddersy et program for deg og dine. Alt er i utgangspunktet mulig, så får vi heller gi deg beskjed om det skulle være oppgaver vi ikke er i stand til å gjennomføre.

Om det er en bedrift, vennegjeng, eller et kjærestepar som ønker en spesiell dag på Hvaler, så er vi sikre på at vi skal kunne lage en flott drømmedag eller sommerfest - enten at vi gjør alt selv eller i samarbeid med dere.

Vikerhavn-Hvaler-FB8CRH.jpg

Naturen er mangfoldig på Hvaler, så her er det dekket og klart for turer og aktiviteter i skjærgården, eller i skogen. Det er mange forskjellige fasiliteter vi kan ta i bruk, for eksempel; naust, sjøbod, fyrstasjoner, hytter, bondegårder, hotell, eller camp med telt og gapahuk.

Lokale råvarer + nyfisket sjømat fra Hvalers farvann er sikringskost gjennom dagens måltider.

wassilioff-Xgdtd1.jpg
Navn på bestiller *
Navn på bestiller