Tweet This
Back to All Events

LANmine 26 - Gymsalen Floren skole


Lan-mine-hvaler-79702.jpg

 

Etter å ha lagt 25 svært vellykkede LAN bak oss er det nå på tide med nummer 26 i rekken. Denne gangen blir det i gymsalen på Floren. Vi åpner hallen onsdag kl. 12:00 - 27.juni. Alle deltagere må forlate hallen senest kl. 15:00. søndag 1.juli.

Lan-mine-hvaler-394.jpg

Inngangsbilletter kjøpes på www.geekevents.org (billettsalget har ikke startet enda. Slik at det ikke er noen tvil om hvilke priser som gjelder så får dere en komplett prisliste her. Prisene er med plass til PC/konsoll. Fra onsdag til søndag – 350kr Fra torsdag til søndag – 300kr Fra fredag til søndag – 250kr Inngang uten fast plass og uten mulighet for å ta med PC. Fra onsdag til søndag – 250kr En valgfri dag – 100 kr Frokost, torsdag, fredag, lørdag og søndag er inkludert i prisen! Vi spanderer også nattmat natt til torsdag, fredag, lørdag og søndag! :)

Konkurranser: Annonseres på et senere tidspunkt Annonseres på et senere tidspunkt Annonseres på et senere tidspunkt Annonseres på et senere tidspunkt + Superheftig hemmelig spill som ingen vet hva er!! For å reservere en av de 85 plassene må du følge med på www.geekevents.org og betale og reservere din plass der. Plassen du velger kan endres i ettertid. Hvis vi blir utsolgt for billetter vil det bli trangt om plassen når man skal sove. Bor du like i nærheten av hallen, vil vi oppfordre deg til å sove hjemme om du heller vil det.

Aldersgrense på arrangementet er 13år, men hvis det er ok for dine foreldre/foresatte at du deltar selvom du er yngre er det ikke noe problem for oss. Men da må det fylles ut et eget samtykkeskjema som vi har lagt ut på nettsiden vår.

http://esportslangaming.net/samtykkeskjema/ Har du eller dine foreldre spørsmål så er det bare å ta kontakt. Ring meg(Kolbjørn) gjerne på tlf. 90 73 08 98, eller send en mail til esportslangaming@gmail.com. Vi gleder oss til ekstremt mye moro sammen med dere på LANmine 26!