Tweet This
Back to All Events

GALLERI KJELLVIKA - UTSTILLING I PÅSKEN - SKJÆRTORSDAG OG PÅSKEAFTEN

Påsken er her, og det er tid for å reflektere og ta inn nye impulser og inspirasjoner. Hva passer vel bedre da enn et besøk på Galleri Kjellvika. Monika Helgesen stiller ut sin vakre kunst i galleriet på skjærtorsdag og påskeaften.

OM MONIKA HELGESEN


Monika Helgesen f.1979 vokste opp i Sarpsborg og begynte sin utdannelse med 3 år på linjen "tegning form og farge". Deretter ble det 2 år ved Oslo tegne og maleskole før hun flyttet inn hos Nerdrum og ble hans elev i nesten 3 år. 

Monika har deltatt på en rekke utstillinger i inn og utland, sammen med Nerdrum og flere av hans elever., og etter noen år i Sarpsborg flyttet hun til stavern for å være nær Nerdrum og hans miljø. I 2011 fikk hun plass ved det prestisjetunge Repin  kunstakademi, i St.Petersburg. Der ble hun i 2 år før hun returnerte til Norge og bosatte seg i Bindal. Der maler hun og holder malekurs. 

Hjertelig velkommen!

galleri_kjellvika_fgfh-monikahelgesen_HR-page-001.jpg