Tweet This
Back to All Events

Makø Sommer - Åpent i hele påsken skjærtorsdag til 2. påskedag


Makø Sommercafé Makø-1-servering.jpg
Velkommen!
… vakker utsikt å drømme seg bort i… lyden av barna som leker i full frihet…dyrene som koser seg i solen…avslappende musikk som senker skuldrene… duften av god, hjemmelaget mat…kjenne gresset under føttene og solen som varmer…en ro som senker seg i kroppen…

Her blir alle sanser tilfredstilt!

…det er enkelt og naturlig som blir til noe eksotisk og eksklusivt…

Et sted for alle – et sted å være
— Tore og Lene Amarius - vertskapet på Makø Sommercafe
Makø-264029---Copy.jpg

I tradisjonen tro holder Makø Sommercafe åpent i påsken, ja faktisk alle dager fra skjærtorsdag til 2. påskedag. Makø ligger på den idylliske øya Nordre Sandøy. Kombiner gjerne besøket på kafeen med en herlig tur på skogstiene i vakker natur.

Vi er opptatt av rene og fine smaker på maten vi serverer, ikke noe jåleri eller lettvinte løsninger men ekte mat laget fra bunnen av med de beste råvarer. Kjøtt, fisk og vegetar. Vi driver økologisk og mye av de vi serverer kommer rett fra gården vår her på Makø. 

mako-meny-IMG_6725.jpg

Velkommen!

Makø Sommercafe 77761046698181_n.jpg

Rutetider med Hvalerfergene til Hollungen fra Skjærhalden til Makø. Fergen stopper rett utenfor kafeen:

Makø-Hvaler-Hollungen-Hvalerfergene-136.jpg
hvalerferga_rutetider-web_1-januar-2018-3.jpg
 

Velkommen som gjest enten til fots, med ferge, eller i egen båt - reis som en venn!