Tweet This
Back to All Events

Pinse på Skjærgårdshotellet! - Hvaler Gjestgiveri


Hvaler-gjestgiveri-31.jpg

Vi serverer ettermiddagskaffe med kake i vår "nye" Stue, og hyggelig Pinsemiddag i Havestuen. Vi tilbyr en fredelig natts søvn i svale rom med fuglekvitter som vekkeklokke. Vi serverer god gårdsfrokost og forteller dere hvor turen bør gå etterpå.

Kom på besøk til vårt fine Skjærgårdshotell i Pinsen! Dere må hverken spise for å sove eller sove for å spise, hva med å bare sykle seg en tur for kun et glass med noe godt og en god bok? Bøker har vi også!

Hvaler-gjestgiveri-2.jpg


Ring oss eller mail for bestilling!
Dobbeltrom med frokost fra kr.1.390,-
3 retters meny kr.650,-
Ettermiddagskaffe med kake kr.130,-

18. mai–22. mai  / 18. mai kl. 17:00 til 22. mai kl. 22:00

69 37 82 00 post@hvalergjestgiveri.no

Adresse: 

Engene, 1680 Skjærhalden