Tweet This
Back to All Events

NEFs sommertreff 2018


Velkommen til Norsk entomologisk forenings sommertreff 2018! 

Helgen 15-17.juni arrangerer NEF sitt årlige sommertreff. Sommertreffet er denne gangen lagt til øykommunen Hvaler i Østfold. Hvaler er en liten øykommune med mange små og store øyer, og langs kysten er det svabergene som dominerer. Mellom svabergene er det mange mindre strandenger, lyngheier, sandstrender og våtmarksområder. I klovene mellom svabergene finner vi ofte frodig løvskog, mens lenger inne er det mye furuskog. Hvaler har 12 naturreservater og Ytre Hvaler nasjonalpark. Det er mange spennende insekter å finne på Hvaler! 

- Sted: Overnatting på Tredalen speidersenter på Spjærøy. Ta med sovepose og laken. 
- Deltageravgift: Kr 300. Ung entomolog 200 kr. 
- Påmelding: treffet har kapasitet til 40 deltagere. I tradisjonens tro har sommertreffet vært svært populær, så sikre din plass snarest. Påmelding sendes til helene.jensen@sabima.no. Påmeldingen er bindende. Du må være medlem i NEF for å delta. Ikke medlem?
http://www.entomologi.no/medlemskap/medlemskap.html

Later Event: June 16
Hvaler Tri 2018