Tweet This
Back to All Events

Kong Neptun og plastmysteriet

Kong Neptun har gledet barn i alle aldre på Skjærhalden i ni år. Forestillingen fokuserer på å ta vare på miljøet, og er en gratis forestilling i en akt uten pause. 

Årets helt nye familieforestilling gjøres i samarbeid med KystlotterietHvaler Kommune, Besøkssenter Ytre Hvaler og Ytre Hvaler Nasjonalpark. 

Vi møter vi en dypt deprimert Kong Neptun som stadig får sitt dyrebare rike fylt opp med farlig plast. Han skjønner at noe må gjøres, og utlyser en stilling som miljø-detektiv. Kun en søker dukker opp, lille og unnselige BlåKjell - ett lite blåskjell som selv har fått føle forurensingen på kroppen. I fravær av andre kandidater, velger Neptun motvillig det lille blåskjellet som sin redningsmann. BlåKjell avslører raskt at menneskene har dårlige holdninger, mye forårsaket av at en av deres store helter er blant de aller verste. Selveste Tordenskiold.

36816333_10155869522988583_4546270110276386816_n.jpg


- Jeg heter Kjell, BlåKjell. Var det her man skulle melde seg dersom man ville søke om jobben som hemmelig agent? Møt BlåKjell, Kong Neptun, Tordenskiold og Havfruen Atargatis på Skjærhallen på Hvaler i sommer!

Manus og musikk: Alexander Hermansen
Regi og produksjon: DramaLama ved Sara Hadijan og Jørgen Søderberg Jansen
Produsent: Visit Fredrikstad og Hvaler

Kong Neptun spilles tradisjonen tro av skuespiller Dag Sørlie fra Fredrikstad. Morgan Lillehjem spiller viseadmiral Tordenskiold. De øvrige rollene bekles av ungdom fra lokale barneteatre.

Big Fish ligger kun et lite plask unna bystranda på Skjærhalden der kong Neptun, havfruen, manetene og alle de andre bor i juli. Det har blitt er favorittrestauranten deres! De setter stor pris på at det som er godt og spiselig i deres verden under vann serveres så kortreist og ferskt som mulig. Selv Agent Blåkjell har funnet sitt stambord, og er mektig stolt av være på menyen. Ettersom han er hemmelig agen så er det ikke sikkert at du finner ham i restauranten. Som han sier selv; Agent Blåkjell, top secret under the sea! Du møter ham i hvert fall i forestillingen «Kong Neptun og Plastmysteriet».

Big Fish sin Neptun-meny
Blekksprut-pølser og chips kr 95
BlåKjells og Frittes kr 225

Earlier Event: July 13
Sommerles
Later Event: July 14
Gårdsutsalg På Korsvold Gård