Tilbake til alle arrangementer

VIOLET ROAD - SOMMERFESTIHVALER 2018 - HVALER GJESTGIVERI


Det kritikerroste norske bandet, «Violet Road» har etter flere kritikerroste album og uttallige konserter festet et godt grep om det norske publikummet. Mange regner nå Violet Road som en av de desidert beste livebandene her i landet.

Med radiohiter som «Can You Hear The Morning Singing», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls» har de også blitt populære blant platekjøperne. 


Ny oppdatering fra Gjestgiveriet:

Hvalers største arrangement; SommerfestiHvaler 2018 vil foregå på ulike datoer i perioden juli - begynnelsen av august. Det blir de store utekonsertene på plenen, og enkelte intimkosnerter og stand-up/underholdning i telt. Program er ikke klart, vi kommer tilbake med fullt program med datoer og tidspunkt, samt beskrivelse av artister når det er klart. Følg med følg med.

Så var det søndag og her kommer de første datoer og navn på artister som kommer i år!
SommerfestiHvaler 2018 vil vare primært i perioden 20.-30.juli, men allerede lørdag 7.juli ønsker vi velkommen til «førpremiere» på Plenen med Bo Kaspers Orkester som ønsker seg tilbake til deilige Hvaler!

Det kommer mange fler konserter, men vi avslutter utekonsertene på lørdag den 28.juli med Trang Fødsel og Postgirobygget i sommerens største hitparade! Billetter til salgs på Billettservice fra i morgen!