Tweet This
Back to All Events

Black & White Workshop - Sandbrekke Gjestegård

Herfol-Hvaler-web-DSC473.jpg

 

Fotoworkshop på vakre Hvaler: Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser.

Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler. [Hvaler, 13.–16. september 2018.] Mer informasjon og påmelding: http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2017/9/5/bw-hvaler

Later Event: September 16
Gudstjeneste