Back to All Events

Jul i Gamlebyen - Julemarked - Julegateåpning - Tenning av juletreet


  • Gamlebyen i Fredrikstad 17 Raadhusgaten Fredrikstad, Østfold, 1632 Norway (map)
JUl i Gamlebyen

Julegateåpning, nissebesøk og tenning av juletreet på Torget:

Julehandel i Gamlebyen i Fredrikstad: 28. nov. - 24. des.

Julemarked ved Bastion 5 og Cafe Magneta: lørdag 28.nov kl. 12-18 + søndag 29.nov 12 - 17 og samme tidspunkter for lørdag 5. des og søndag 6. des. 

Søndag 29. november kl. 16:00
Julegateåpning, nissebesøk og tenning av juletreet på torget.

Tenning av juletreet

Gamlebyen i Fredrikstad er en fascinerende by året rundt, i førjulstiden er den helt spesiell koselig og lun – det må oppleves. Det finnes vel knapt et sted på vår klode hvor man finner lignende julestemning som i Gamlebyen i Fredrikstad. Arkitekturen og brostensgatene er som skapt for en herlig førjulstid. Bare 1 times biltur fra Oslo gjør det ekstra fristende å ta all julehandelen her i avslappede og vakre omgivelser.

Jul i Gamlebyen

Føl julestemningen i Gamlebyen der vakre julelys stråler ut på de vakre brosteinsgatene og byens svære juletre står majestetisk på torvet. Du julehandler i nisjebutikker, markedsboder, kunst- og kulturshop i de mange galleriene, og så har du flust av herlige kafeer og restauranter som tar godt vare på deg i vinterkulden. God førjulstid!