Back to All Events

Lag din egen gode jord - Hvaler Gjestehage - Utgårdskilen

Hvilken jord skal du plante i? «Jordsekker «som inneholder 95% torv selges som Gartnerjord, det er lett å bli forvirret. Meld deg på kurs og oppdag hvilket mangfold av muligheter du som hageeier har for å lage din egen næringsrike jord!


Tema som gjennomgås: God jord og jordforbedring, hvordan «mate» jorda di slik at du får store og sterke planter. Sensommeren er perfekt for å jobbe opp jorda for å skape en så lang vekstsesong som mulig, både for dine blomster og grønnsaker.

Vi drøfter også hvordan neste sesong best kan planlegges med tanke på næringsrik jord og knallstart våren 2017!


Du får kunnskap om jorddekke, gjødselvann, grønngjødsel, humus, gjødsel fra dyr, gode naboplanter og litt til! Alt økologisk naturligvis! Vi benytter Hvaler Gjestehage som utgangspunkt for demonstrasjoner og du får med deg eget kompendium på alt vi gjennomgår. Pris pr pers kr 450,- (20% rabatt om du tar med en venn!)

Hvaler Gjestehage

Tekst hentet fra nettsiden: www.hvalergjestehage.no
Sted; Hvaler Gjestehage, Utgårdskilen, Nord i Fjella 1, 1684 Vesterøy
Påmelding til; hvalergjestehage@gmail.com eller på mobil: 45044298
Varighet ca 3 timer m/kaffepause og sesongens kake. Velkommen, hilsen Anne Marit Skovly

 
Earlier Event: August 14
Akerøydagen 2016