Back to All Events

NM i makrellfiske 2017 - Skjærhalden - Hvaler

 NM i Makrellfisket arrangeres på Skjærhalden 23.sept. Det vil bli mulig å fiske i flere kategorier. 

NM-i-makrellfiske-84166.jpg

NM i makrellfiske arrangeres lørdag 23. september 2017 på Skjærhalden, Hvaler. Vi kårer ikke Hvalers beste makrellfisker, men Norges beste! Hvem klarer fange flest og størst makrell på begrenset tid? Det vil vi finne ut denne helgen. Det konkurreres i to klasser; barn (under 12 år )og voksne. De tre beste i hver klasse vil få flotte premier gitt av våre samarbeidspartnere.

All fiske må skje med stang eller bunnsnøre, med maks 3 kroker pr. stang eller bunnsnøre, med agn fra båt. Det er mulig å bruke privat båt, eller leie seg plass på en av båten vi har til disposisjon.

Deilig fet makrell klar til å tilberedes.

Deilig fet makrell klar til å tilberedes.

Påmelding til konkurransen skjer på torget på Skjærhalden lørdag 23.september fra kl 10:00, da er det også mulig å booke plass på en av båtene dersom du ikke har egen. Vi anbefaler å forhåndsbooke plass, så vet du om det blir fiskekonkurranse på deg denne dagen. Restplasser kan bookes i teltet før konkurransestart. Fiskeutstyr og vest må man ha med selv, det vil bli salg av agnsild.

makrellfiske-153586.jpg

Arrangementet starter 10:00 med påmelding, selve fiskekonkurransen er fra 11:00-14:00. Premieutdeling vil skje så fort resultatene er klare.


Premier

Barneklassen

Opp til 12 år

Største fisk klasse Barn

 1. Plass
 2. Plass
 3. Plass

Flest fisk klasse Barn

 1. Plass
 2. Plass
 3. Plass

Voksenklassen

Over 12 år

Største fisk klasse Voksen

 1. Plass
 2. Plass
 3. Plass

Flest fisk klasse Voksen

 1. Plass
 2. Plass
 3. Plass