Back to All Events

25 års jubileum. m 1 stk valgfri drikke - Cafe Oline

15. juli - Cafe Oline feirer 25 år!

Alexander Hermansen, en av Østfolds mest allsidige og aktive artister, gjester Cafe Oline med sin soloforestilling "I Samma Båt". Forestillingen bygger på hans egne viser om hav, skjærgård, solnedgang og båt - men som også handler om mennesker og livet. Vi kan love gapskratt og humring, vemod og ettertanke underveis på Alexanders seilas. Og han har ikke seilt langt for å komme til Oline, sommeren tilbringes på hytta ved Gravningsund!"

VIGDIS & FRANK WISURMED BL.A EVA CASSIDY

Hennes hyllest til Eva Cassidy, har bragt Vigdis til Island for å møte Eva’ bror, Dan, og til Washington, der hun ble invitert hjem til Eva’s foreldre.

Konserten er en liten reise I Eva’s liv og hennes tilnærming til musikken og kunsten, fortalt av Vigdis.Det har blitt to turnéer i sør- og midt-Norge med Eva Cassidy-hyllesten, tilsammen over 100 konserter, - enten med fullt band eller som en akustisk duo. 

TRIO DEMENT

LAGER LIV & RØRE

OG

SPILLER TIL DANS