Back to All Events

Ny utstilling åpner 15. juli på Skjærhalden


Kunstutstilling på Hvaler, 15. juli – 13. august 2017

Fargekolonien galleri på Skjærhalden, Hvaler: Kirsti Aasheim og Wenche Landaas stiller ut

Legg turen til Hvaler og Skjærhalden i sommer. Stedet er verdt et besøk i seg selv, og byr også på kunstutstillinger! Velkommen til vernissage lørdag 15. juli i galleristens herlige hage!

Aasheim viser maleri, silketrykk, etsninger og betongarbeid, og Landaas stiller ut blindtegninger, maleri og collage.

Tid: 15. juli – 13. august. Vernissage 15. juli kl 12. 

Åpent onsdag-søndag kl. 12-17. Kveldsåpent etter avtale.

Sted: Fargekolonien galleri, Uthogget 8, Skjærhalden

 

Info om kunstnerne:

Kirsti Aasheimmaleri, silketrykk, etsninger og betongarbeid

Kirsti Aasheim er utdannet produktdesigner. Hun arbeider hovedsakelig som billedkunstner, og har deltatt på flere utstillinger i Norge og utlandet. Hun er medlem av Norske Grafikeres Verksted i Oslo, og produserer sin grafikk der. Hun er kursleder på silketrykk som verkstedet holder.

På denne utstillingen vises hovedsakelig barnemotiver. Typisk for kunstneren er at det samme motivet utføres i forskjellige teknikker og finnes i forskjellige fargevarianter. På utstillingen kan man se hvor forskjellig motivet blir med disse variasjonene.

 

www.kirstiaasheim.com 

Tlf. 907 85 396

 

Pressefoto:

Hvitveispikene 112x93cm. oljemaleri

 

Wenche Landaastegning, maleri, collage

 

Wenche Landaas byr på en serie tegninger med kroppen i fokus, der blindtegning er brukt som teknikk. Slik vises det øyet ser, men uten å se … Og av det blir det streker og kropper som overrasker med ulike uttrykk.

Maleriene løper også av sted på egen hånd; fargen er viktig når fortellingen skal utpensles, men det er betrakteren som er den viktigste fortelleren her. 

 

Wenche Landaas har sin formelle kunstutdannelse på kunstfagskolen DTK, med fagbrev i kunst og håndverk. Hun arbeider med tegning, maleri, papirskulpturer og dagbøker, og har tidligere deltatt på juryerte utstillinger på Lørenskog (Romeriksutstillingen) og i Drammen (Novemberutstillingen), i tillegg til i Fargekolonien på Hvaler blant flere.

 

www.wenche-landaas.com

Tlf. 934 16 032 

 

Pressefoto:

Underveis, 40x40cm, maleri

Earlier Event: August 13
Akerøyadagen 2017