Østfold Ferie- og Hyttemagasin er det største oppslagsverket og turistinformasjonen for hyttefolket, campinggjester, hotellgjester og dagsbesøkende turister. Magasinet utgis årlig i juni og har "levetid" gjennom hele sommeren.

"Ikke noe annet sted i Norge finnes det så mange hytter ved sjøen som det er i Østfold. "

Hovedhensikten med magasinene er å gi en oversikt som kan bidra til økt opplevelse og kunnskap for alle som bruker og ferdes i Ytre Oslofjord og tilhørende områder innaskjærs.

Titusener lokkes hvert år til den fantastiske skjærgårdsparken i Østfold. Ikke noe annet sted i Norge finnes det så mange hytter ved sjøen som det er i Østfold. De korte avstandene innen fylket gjør at feriegjestene enkelt kan oppleve de fleste severdigheter og attraksjoner i fylkets destinasjoner på få dager.

I det innholdsrike magasinet kan leserne lese spennende artikler om alle destinasjonene og finne inspirasjon, informasjon om aktiviteter, hytteliv, interør og bolig, severdigheter, attraksjoner, arrangementer og overnattingsmuligheter.

Les mer nedenfor

V

 

Magasinet utgis sommer 2017 til alle hytter langs Østfoldkysten, samt til campinggjester/turister/båtfolk/turfolk så langt beholdning rekker. Magasinet kommer både ut på print og digitalt. Magasinet utgis i stort og eksklusivt magasinformat.

Som annonsør i magasinet vil din bedrift få god synlighet ved å bli presentert i et lekkert og innholdsrikt magasin som med sitt redaksjonelle innhold har høy relevans for leserne. 

Vi tilbyr markedets beste og mest unike distribusjon ut til hyttene i Østfolds kystkommuner samt kyststrekningen Son - Hvitsten.

Magasinet er utgitt hvert år siden 2009 og er et godt og innarbeidet produkt.