Lang erfaring innen bransjen gjør at du kan føle deg trygg på at du ender opp med akkurat det kjøkkenet du drømmer om. Kjøkkenet fungerer ofte som et samlingspunkt for hele familien. Her tilberedes måltidene, her gjør vi lekser, jobber og nyter god mat i selskap med familie og venner. Derfor er det ekstra viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted vi trives. 

I forretningen finner du en rekke flotte utstillinger som nærmest er garantert å gi deg ny inspirasjon og gode ideer til fornying av kjøkkenet, her er det noe for alle og enhver.

KJøkkengaarden

– Vi ønsker å tilby kundene våre noe utenom det vanlige, og nettopp derfor har vi valgt våre kjøkkenleverandører med omhu. Det er viktig for oss at alle skal kunne finne et kjøkken de liker her. Vi har dessuten noe i alle prisklasser, forteller Anita og Ann-Mari. Der danske TVIS har spesialisert seg på moderne kvalitetsdesign, gir ARTHUR BONNET deg fransk håndverk i toppklasse. I tillegg føres et lavpriskjøkken som kan leveres flatpakket eller ferdig samlet etter behov. NORDSJØKJØKKEN er et meget prisgunstig alternativ med en god kvalitet. Alle kunder får den samme, gode og personlige service – uansett budsjett! 

Ofte kan det være vanskelig selv å se hva som vil være de beste løsningene når man skal planlegge nytt kjøkken. Hos Kjøkkengaarden er de behjelpelig med å tegne forslag, og om du ønsker det kommer de også hjem til deg og tar mål, helt gratis og uforpliktende.

– Hvis kundene ønsker hjelp med montering har vi gode kontakter til det også, avslutter Anita. 


#kjøkkengaarden