Markisemannen i Fredrikstad gir deg her de beste tipsene på lys- og solskjerming

TEMA: MARKISER OG GARDINER

Når du velger gardiner til hytta er det selvsagt viktig hvordan de ser ut. For sol og innsynsskjerming kan gjøre mye med utseendet til hytta, i tillegg til at det skal være praktisk løsninger.

Det er ikke alltid lett å velge løsninger ut fra hva du leser i en brosjyre eller på internett. Markisemannen i Fredrikstad hjelper deg å finne de beste løsningene for din hytte.

 

GARDINENE

 

LODDRETTE LINJER


Lamellgardiner er veldig i tiden akkurat nå. Disse loddrette gardinene tilføyer rommet et elegant særpreg som skaper den perfekte balansen mellom lysinnfall og skjerming.

 
 

Lysinnfallet reguleres ved å vri på lamellene som kan stilles veldig nøyaktig, så kun ønsket lys stenges ute. Lamellgardiner er derfor en populær løsning til de store åpne vinduspartiene man finner i mange moderne hytter i dag.

 

 


ENKLE UTTRYKK


Liftgardiner er et godt valg for de som ønsker et diskre alternativ med enkle og rene linjer. Gardinene er en fryd for øyet, og mulighetene er mange. Liftgardinen kan for eksempel sys med en bord i en annen farge, eller du kan velge

 

PERSIENNER

 

KLASSISK DESIGN


Persienner er en av de mest populære gardintypene. Du har valget mellom flere innstillingsmuligheter, for skjerming av både lys og nysgjerrige blikk. Persiennene kommer i både nøytrale og fargerike alternativ, slik at du kan skape din egen stil som passer til resten av interiøret på hytta.