MENY Ørebekk var i 2014 gjennom en betydelig oppgradering. Butikken har blitt større og det føles romslig å bevege seg mellom reolene. Så godt som alle varer har nå fått ny plass, men butikken har blitt langt mer oversiktlig.

Meny Ørebekk

 

Satser på bredt sortiment og ferskvare

Ferskvareavdelingen har også blitt større og det skal satses sterkere enn noen sinne på å ha stort ferskvareutvalg og et bredt sortiment ellers i butikken. MENY Ørebekk ligger ved inngangsporten til et av Norges største kysthytteområder (Onsøy) og det er naturlig at det er fokus på alle feriegjestene som strømmer til Fredrikstadkysten i sommerhalvåret.

- Mat og matglede binder familie og venner sammen, og vi vet at måltidene i ferien for mange er dagens høydepunkt. Derfor ønsker vi å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Det betyr at du vil oppleve en butikk som setter fokus på førsteklasses ferskvarer, stort og spennende vareutvalg, personlig service og ikke minst fagkunnskap, forteller daglig leder i butikken, Lasse Andersson.

Blomsterbutikken Barbro Blomster som tidligere lå i tilknytning til den gamle inngangen har nå fått en flott og ny blomsterbutikk på venstre side i inngangspartiet til MENY. Fornyelsen av MENY-butikken er jo også et positivt løft for hele Gressvik som handelsområde og bidrar til at vi som feriegjester finner det vi trenger lokalt.

 

MENY Fredrikstad - butikker langs alle innfartsårer til både Fredrikstad og Hvaler


Alt på ett sted! Vårt utvalg spenner seg fra det aller viktigste i det norske kjøkken til det mest eksotiske fra alle verdenshjørner. På hytta skal vi kose oss med god mat og godt drikke. Mat og matglede binder familie og venner sammen!

Dagligvarebutikkene til MENY i Fredrikstad ønsker derfor å gjøre handelen til en best mulig opplevelse for deg. Fordi smak og behov er forskjellig gir vi deg valget. Også på pris. Hos oss kan du velge mellom rimelige varianter og noen som koster mer. Men vi er opptatt av å holde prisene så lave at du trygt kan la smaken bestemme! Våre forretninger ligger langs alle innfartsårer til Fredrikstad og Hvaler. Velkommen til hyggelig sommerhandel hos MENY-butikkene i Fredrikstad: Meny Begby lokalisert litt øst for Gamlebyen, MENY Wilbergjordet og MENY Østfoldhallen ligger nord for bysentrum og MENY Ørebekk i vest på vei ut til Gressvik og Onsøy.