Tweet This
Vikerhavn-fiskerestraurant-317a.jpg

Nytt spisested på Asmaløy

 

 

 

 

 

BRUA-BUA RESTAURANT

Endelig kommer det et nytt spisested på Hvaler. Til sommeren åpner Jan Gunnarsen sjømatrestaurant på bryggekanten i den koselige havnen i Vikerhavn.

Det er nok mange beboere, hyttefolk, båtfolk, og besøkende som har savnet et møtested i vakre Vikerhavn. Det er jo også mange som etter å ha gått den populære kyststien mellom Brattestø og Vikerhavn blir noen sultne sjeler når de ankommer Vikerhavn, og da er nok stedets første spisested kjærkomment.

Vikerhavn-Hvaler-FB8CRH.jpg

Ferskere sjømat får du ikke

- Det finnes jo ikke noe mer naturlig å servere på restaurant på Hvaler enn fisk og skalldyr, sier Jan Gunnarsen. Jan er en erfaren Hvaler-fisker som vet betydningen av ferske råvarer fisket og servert i samme skjærgårdsmiljø - det er en uslåelig faktor i dag hvor gjester forventer kvalitet, og kortreiste råvarer i de sammenhenger det er mulig.

- Vi skal ikke jåle oss til med å ha bare sjømat på menyen og vi ønsker jo å være et inkluderende spisested som kan tilby noe for enhver smak. Vi kommer derfor til å ha noe kjøttretter på menyen samt typiske retter for barna.

- Vi prøver oss fram så "blir veien til mens vi går". Vi har siden i fjor testet ut konseptet med flere lukkede selskap her, så vi ikke starter helt uforberedt på hva som venter oss.  Det er også mulig vi kommer til å ha et lite utsalg av delikatesser fra havet.

Tilbyr også fisketurer og innlosjering

Hvalers besøkstall øker hvert år, og Jan Gunnarsen ønsker å bidra med typiske turisttjenester med arrangerte fisketurer og overnatting. To leiligheter over restauranten er utstyrt med kjøkken, stue, soverom, bad, og balkong er gjort klare for sommersesongen. Mens restauranten skal i første omgang holde åpent i sommersesongen, så er det åpent for overnatting året rundt.

Restauranten åpner omtrent ved skoleslutt og holder åpent daglig til ut i august en gang.

Vi ønsker Jan og kona lykke til med driften og ser frem til å besøke restauranten i sommer.


KONTAKTINFO

BRUA-BUA RESTAURANT

TELEFON: 412 04 758

Moloveien 25, Vikerhavn på Asmaløy