Nytt spisested på Asmaløy
Det er nok mange beboere, hyttefolk, båtfolk, og besøkende som har savnet et møtested i vakre Vikerhavn. Det er jo også mange som etter å ha gått den populære kyststien mellom Brattestø og Vikerhavn blir noen sultne sjeler når de ankommer Vikerhavn, og da er nok stedets første spisested kjærkomment.
Ferskere sjømat får du ikke
- Det finnes jo ikke noe mer naturlig å servere på restaurant på Hvaler enn fisk og skalldyr, sier Jan Gunnarsen. Jan er en erfaren Hvaler-fisker som vet betydningen av ferske råvarer fisket og servert i samme skjærgårdsmiljø - det er en uslåelig faktor i dag hvor gjester forventer kvalitet, og kortreiste råvarer i de sammenhenger det er mulig.
- Vi skal ikke jåle oss til med å ha bare sjømat på menyen og vi ønsker jo å være et inkluderende spisested som kan tilby noe for enhver smak. Vi kommer derfor til å ha noe kjøttretter på menyen samt typiske retter for barna.
- Vi prøver oss fram så "blir veien til mens vi går". Vi har siden i fjor testet ut konseptet med flere lukkede selskap her, så vi ikke starter helt uforberedt på hva som venter oss. Det er også mulig vi kommer til å ha et lite utsalg av delikatesser fra havet.
Tilbyr også fisketurer og innlosjering
Hvalers besøkstall øker hvert år, og Jan Gunnarsen ønsker å bidra med typiske turisttjenester med arrangerte fisketurer og overnatting. To leiligheter over restauranten er utstyrt med kjøkken, stue, soverom, bad, og balkong er gjort klare for sommersesongen. Mens restauranten skal i første omgang holde åpent i sommersesongen, så er det åpent for overnatting året rundt.
Restauranten åpner omtrent ved skoleslutt og holder åpent daglig til ut i august en gang.
Vi ønsker Jan og kona lykke til med driften og ser frem til å besøke restauranten i sommer.
TELEFON: 412 04 758
Moloveien 25, Vikerhavn på Asmaløy