Tweet This
OBS-bygg-insta--PLank-DSCF8475.jpg

UKENS TILBUD

OBS BYGG - MOSS / NYGÅRDSKRYSSET / SARPSBORG

Tilbdene gjelder fra 28. mai til og med 9. juni

3 byggvarehus på vei til hytta

Størst tetthet av fritidsboliger langs kysten finner du langs kyststrekningen til Østfold. For tre år siden
åpnet Obs Bygg et moderne byggvarehus ved Nygårdskrysset (mellom Ski og Tusenfryd). I Sarpsborg ligger det populære byggvarehuset Obs Bygg Tune, her er det handlet byggvareprodukter i over 25 år. For noen dager siden åpnet nytt byggvarehus i Moss - Obs Bygg Moss

OBS-BYGG-web-TUNE-py.jpg
OBS-BYGG-Handlevogn-1O2A1450-copy.jpg

Mange hytteeiere kan derfor nå glede seg over å ha et moderne og komplett byggvarehus i nærheten av sitt hytteområde, eller i nærheten av hovedferdselsåren på vei til hytta i Østfold.

Hus, hytte, hage, store eller små byggeprosjekter

Obs Bygg – byggvarebutikkene med alt på ett sted

obs-bygg-hvaler15.jpg

Penger å spare på de beste merkevarene

Obs Bygg har lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg av «gjør det selv»-varer. Enten det er snakk om hus eller hage, store eller små byggeprosjekter.

obs-bygg-insta-6.02.26.jpg

En kort biltur eller ingen sjekk på priser på forhånd kan koste deg mange penger, faktisk mange tusen kroner. Obs Bygg har alle kjente merkevarer til faste lave priser, og i tillegg praktiseres prisløftet; finner du varen billigere i en annen butikk i området, så matcher de prisen. Er du Coop-medlem, får du i tillegg kjøpe-utbytte på alt du handler. Med andre ord rimeligst og best utvalg på samme sted.

Obs BYGG er billigst på jord og hageredskaper

Etter en grundig prissjekk hos de største tilbyderne av hageredskaper var dommen klar: Hos Obs Bygg er handlekurven hele 36% billigere enn hos nærmeste konkurrent!

Nå som hagesesongen er i gang for fullt, er det viktig å vite hvor du får hageredskaper, jord og tilbehør til hagen til den laveste prisen. Derfor har TV2 hjelper deg testet prisnivået til de ulike tilbyderne i markedet. Se undersøkelsen her ->

OBS-bygg-web-denne-kutte-selv-gjore-jobben-selv1O2A2001.jpg

 

 

GJØR DET SELV

 

 

Tilpass selv. Om det er spesielle mål du ønsker så kan du selv enkelt tilpasse målene, med varehusets verktøy.

 
OBS-BYGG-hjelpe-hverandre-DSCF7797.jpg

 

 

 

 

Kundeavisen: