Tweet This
Hvaler-Oslofjorden-Norge-1O2A6776.jpg

ØYHOPPING PÅ HVALER

VISIT HVALER INVITERER TIL EN DAG UTE I SKJÆRGÅRDEN

2 måltider - Transport - Guide tilstede hele dagen - Øyhopping med båt i Norges skjærgårdsparadis

Null stress!

Denne lørdagen er det ikke noe som skal presteres av fysiske utfordringer - legg igjen rotteracet hjemme, i dag skal vi gjøre ting i rolig tempo og bare nyte det aller beste av skjærgårdslivet. Du trenger heller ikke tenke på transport, vi henter deg med en komfortabel turbuss på strekningen Oslo - Fredrikstad

Det eneste du skal prestere er å møte opp på en av disse bussholdeplassene: Oslo S (utenfor Thon Hotel Opera), Kolbotn Torg, Tusenfryd, Drøbak (Korsegården v E6), Vestby (Vestby Storsenter), Moss (p-plass ved Mosseporten Kjøpesenter), Sarpsborg (p-plass ved Amfi Borg). Når dagen er over frakter bussen deg hjem til den respektive holdeplass.

V

Program

27. juli, 3. august, 10. august, 17. august, og 24. august.

Visit Hvaler skal arrangere en fantastisk dag på Hvaler hvor vi skal besøke de fineste attraksjoner og skjærgårdsområder. Til fots, med buss, og med båt. Denne dagen er innholdsrik, men det skal foregå i et rolig tempo, og alle aldersgrupper er velkommen til å delta.

All mat og drikke til lunsj er inkludert i prisen, det samme er all type transport vi bruker i løpet av dagen. Middag med dessert og velkomstdrink på en av Østfolds beste restauranter er også inkludert i prisen.

Oyhopping-pa-Hvaler-web6.jpg

 Vi reiser med en komfortabel turbuss fra Oslo S kl. 10:00 (stopper utenfor inngangen til Thon Hotel Opera) til Hvaler. Bussen har også påstigning på:

Kolbotn Torg kl. 10:20

Tusenfryd kl. 10:40

Drøbak (Korsegården ved E6) kl. 10.50

Vestby (ved Vestby Storsenter) kl. 11.05

Moss (ved Mosseporten kjøpesenter) kl. 11.25

Sarpsborg (ved Amfi Sarpsborg) kl. 11.45

Fredrikstad (Bussterminalen) kl. 12.05

Bussen og lokalkjent guide tar oss med på noen av de fineste områdene på Hvaler. Noen steder går vi ut av bussen og ut på enkle fotturer i skjærgården.

Vel framme i Skjærhalden rusler vi rolig i omtrent 100 meter bort til bryggekanten. blir vi servert drikke, snack, frukt, og baguett/bakst som en liten lunsj. Etter lunsj går vi ombord i båten som skal ta med oss ut på et seilas og skjærgårdscruise i Norges sydøstligste solrike hjørne. Vi går ombord i båt som transporterer oss mellom øyperlene. Det er bare å nyte øyrikets vakre skjærgård, mens guide formidler hva vi ser fra soldekket. Vi seiler også i deler av Ytre Hvaler nasjonalpark, og er vi heldig kan vi se sel som dovent ligger på et solvarme skjær. Vi går i land på en av øyene og får med oss de største attraksjonene her. Båten seiler en liten tur over riksgrensen til Sverige og vi fortsetter litt langs kystlinjen av Sverige til vi ser Svinesundbroene langt der borte i det fjerne. Tilbake på norsk side seiler vi inn i de vakreste partiene på Hvaler med farvannet rundt Søndre Sandøy, Nordre Sandøy, Herføl og Kirkøy.

Vi hentes med turbussen i Skjærhalden. Kursen settes mot Hankø og vi nyter middag (velg mellom kjøtt eller sjømat) og dessert på Hankøsund Restaurant.

All transport med buss og båt er inkludert i billetten. Det samme er drikke, snack, frukt, og baguett/bakst til lunsj. Velkomstdrink, middag og dessert på Hankøsund Restaurant er også selvsagt inkludert i billetten.

Vel møtt!

Bestill billetter her:

27. juli, 3. august, 10. august, 17. august, og 24. august.

Om du vil at vi skal fylle ut bestillingen for deg, så ring oss på 904 10 263

For hjelp eller spørsmål om turen, nøl ikke med å kontakte oss på 904 10 263 eller post@visithvaler.no