Tweet This

I hjertet av Fredrikstad sentrum og samtidig helt i vannkanten ligger Restaurant Fabel med løfter om tilbakelente late dager der du kan følge med på båter, mennesker og en sommerglad ferieby..

Photos by Visit Hvaler

 

Tenk deg en deilig og varm sommerdag. Du sitter ved elva, ser en tresnekke tøffe forbi i vannet som blinker i sola. Foran deg damper en stor tallerken blåskjell og du nipper til et avkjølt glass hvitvin. Rundt deg er folk glade, avslappede og feriestemte.

 

Sommer uansett vær

Restaurant Fabel ligger i første etasje av det monumentale Litteraturhuset, helt inntil Vesterelva, med store glassflater ut. Selv om du sitter inne, får du følelsen av å være ute i disse lyse, åpne lokalene.  Med en slik beliggenhet Restaurant Fabel besitter, så er det selvsagt uteservering her.

 

Telefon

69 31 46 30

 

e-post

post@restaurantfabel.no

 

Adresse

Storgata 11
1607 Fredrikstad
restaurantfabel

 

Åpent

Mandag til fredag: 11-22
Lørdag: 12-22
Søndag: stengt

Matteater

Her blir du servert alt fra småretter til hele måltider, og middag for barnefamilien. Mye av maten blir grillet på kull. Det er en moderne matbar, med åpent kjøkken, så et besøk her er rene teateret; du følger med kokkene der de forbereder maten, du lar deg friste av andres mat som bæres forbi og de liflige duftene som spres i lokalet.

 

Åpent for alle

Restaurant Fabel er perfekt for sommergjester, og et sted som ønsker alle velkomne med åpne armer, om du kommer med hele familien, kun stikker innom for en kaffe eller for å nyte et større måltid med dine venner og kjære. Det er en del av Littereturhuset, og ment som et sted der folk stadig kommer og går.

Kjøkkenet er moderne, med en kompakt og gjennomtenkt meny der du uansett finner noe du liker, om det er østers, vårruller, , fingermat, ceviche eller full middag. Her er det selvfølgelig også lagt til rette for at barna finner noe som frister.

 

Kjærlighet

Fabel er ikke del av en stor kjede, men drevet av fagfolk med høy kompetanse og en inderlig kjærlighet for både mat og bevertning. Her skal du føle deg velkommen og godt i vare tatt, med personlig kontakt under hele besøket.

Restaurant Fabel har kapasitet til å kunne tilby det meste, fra konferanser til større selskaper og catering. Ta kontakt så hjelper de deg med akkurat dine ønsker.