Tweet This
Hvaler Banana+Moon.jpg
 

 

 

 

SHOPPING

 

 

 

 
 
 

Prøv et besøk hos disse gode butikkadressene

Noe for en hver smak og stil

Fylket Østfold har mange spennende muligheter for shopping. I byene som Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, og Halden er det urban puls med både selvstendige butikker og kjedebutikker, og her finnes trender og design du ellers tidligere måtte ned til kontinentet for å finne.

Shopping-nunnes-890.jpg

De nevnte byene har også flere spenstige kjøpesentre, og alle byene er veldig konsentrerte og tette i sin infrastruktur og dermed har du det meste innen behagelig gangavstand. I tillegg har Strømstad-området i Sverige et stort utvalg som trekker mange på handletur hvert år. 

Nå er det allikevel butikkene i Fredrikstad og på Hvaler som er de mest interessante i og med at de ligger nærmest oss som holder til på Hvaler, enten det er hytta eller boligen, eller som besøkende gjest. På Hvaler er det ingen kjedebutikker eller kjøpesentre, men mange uavhengige nisjebutikker i øysamfunnene på de forskjellige øyene i skjærgårdsparadiset. Naturlig nok er det både sesongåpne og helårsåpne butikker på Hvaler.

I de smale gatene i Gamlebyen i Fredrikstad finner du hyggelige spisesteder og spennende butikker. Butikker som du garantert ikke finner på et kjøpesenter. Hos ”Du og jeg Pappa” (på Facebook under samme navn) finner du en 50-talls butikk som har en gjennomført retrostil. Butikken er stappfull med kule ting, og må være den ultimate gavebutikk. Her finner du old school lekebiler, skilt, kopper, leker, bokser og t-skjorter. Ved inngangen får du en varm velkomst av eier Anne-Louise Daae. Hun møter kundene med et smil, og en super kundeservice. Selv har hun drevet opp til flere butikker i Gamlebyen i flere år, så om det er noe du lurer på, er det bare å spørre.